Lezingen & Workshops

Leren gaat over iets bij-leren, over een kennis of kunde verwerven die je tevoren niet bezat.Het integreren in je leven is devolgende stap. Om je hierin aan te moedigen organiseren we ook workshops.

DRUK DRUK DRUK

LEZING   do 14 NOV 19.30-21.30u. 

Vaak als ik aan mensen vraag:” hoe gaat het met je?” krijg ik als antwoord “druk druk druk”.
En vaak zeg ik van achter de toonbank van “BEJA” : als ik tijd kon verkopen werd ik rijk…
In deze lezing leer ik je tijd te maken in je eigen leven, niet om er rijk van te worden, maar omdat ik graag de vruchten deel die ik mocht plukken.
Al gehoord van de ratrace? Heb je soms het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? En waar is die vrije tijd voor jezelf? Is het dat nu, het leven?
Ik vertel je graag hoe ik uit de ratrace stapte, hoe ik na twee burn-outs terug boordevol energie zit, nieuwe dingen creëer EN in de wereld zet. Hoe ik NU een leven leid dat bij mij past waarin ik zowel psychisch als fysiek in balans ben.

Door: Bea Swinnen
Bijdrage: 10,00 euro

Als ik in Sinterklaas geloof bestaat hij dan ook?

Je moet "positief" denken in het leven. Wat je denkt dat manifesteert zich ook. Het zijn slogans die je tegenwoordig overal hoort, maar is dat ook wel allemaal zo? In hoeverre kan positief denken mijn toekomst rose kleuren? Wat kan ik manifesteren en waar ligt de limiet? Is er een limiet of ben ik oppermachtig over mijn eigen leven?

We gaan nader in op deze vragen en we proberen antwoorden te vinden in de wetenschap en de Oudheid. 

Door: Dr. Quanten Patrick

Bijdrage: 10,00 €

Lezing   do 5 dec 20-22u. 


© 2019 De Vuurtoren. Alle rechten voorbehouden.